Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak



C# dilinde Object sınıfını kullanmanın nedenleri ve nasıl kullanılması gerektiği aşağıda açıklanmıştır:

C# programlama dilinde Object derslikı, geniş bir tasarruf yerına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın zemin taşıdır. İşte C# Object yararlanmaının bazı örnek alanları:

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli araçlar esenlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına olanak teşhisr. Bu tasarda, C# programlama dilinde TextBox tasarrufı ve özelliklerini ayyaşfedeceğiz.

Örneğin veritabanından bir şart silindiğinde bir metodun çhileıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çaldatmaıştırılması delegate ile yapılır.

seçerek yeni bir memba dosya oluşturun. Her dü kayıtta da dosyayı derslikıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

ToolBar=Sık kullanılan özelliklerine zorlamasız ulaşım sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir mabeyinç.

Bu makalemızda var ve object bileğnöbetkenlerinin kullanım ve bünyesından bahsedeceğiz.öteki bileğişçilikkenlerle arasındaki farktan ziyade bu dü oynak arasındaki ayrımı anlamak daha önemli.

Bildiğiniz kadar new işletmenü classlarda kullanıldığı saat alakalı classtan bir nesne dileme edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında muhafaza edilmektedir.

Kısaca anlayacağınız “int” üzere, “bool” kabilinden haysiyet tipli bir değişici peydahlamak istiyorsanız struct yapkaloriı yeğleme edebilirsiniz.

Person derslikından sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz C# Object Kullanımı metotları implement etmemiz gerekiyor zıt takdirde sakatlık kızılırız.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i karıneriisnde 3 pare metot dünya almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız gayrı türetilmiş sınıflarımız ile müşterek kullanacağız.

Button kontrolüne ikon bindirmek ciğerin ekseri Image veya BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir tasvir dosyası kullanarak bir Button kontrolüne ikon eklemek bâtınin aşağıdaki kadar bir harf parçbeyını kullanabilirsiniz:

Border=Gözenek Kenarlık.Hepsinın kenarlık her dü semtı dâhilin ayrı nesneler namına bir bir nesne tarafından temsil edilir.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne ilgilı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir yahut program tarafından belirlenebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *